Vi er din låsesmed i Haslev

Den gode låsesmed

En god låsesmed kommer og løser problemet, når det er opstået. En fremragende låsesmed er i kontakt med dig og finder den bedste løsning til netop dig, dine døre og dit hjem. Vi vil gerne være din fremragende låsesmed i Haslev.

Vi ved, hvor vigtigt det er at holde sine låse og sine nøgler opdateret. Vi ved også, at dette skaber sikkerhed og tryghed, og derfor vil vi gerne hjælpe dig med at være opdateret, så vi sammen kan være et skridt foran tyvene.

Hos Midtsjællands Låseservice er vi altid klar til at rykke ud. Så hvis du har smækket dig selv ude, eller hvis dit hus skal have foretaget en omkodning af alle låse, så er vi klar.
Ingen opgave er for stor, og ingen opgave er for lille, så hvis du har brug for akut hjælp eller blot en ekspertvurdering af, hvilke løsninger du bør vælge, så ringer du bare til os.

Hvornår har du brug for en låsesmed?

Det kan ske for selv den bedste, at man pludseligt står og kigger på ydersiden af fordøren og kommer i tanke om, at nøglen altså ligger indenfor. Der er heldigvis mange danskere, som er gode til at give reservenøgler til venner og familie, og derfor kan denne type af problemer ofte løses på den måde.

Men der er andre situationer, hvor man ikke kan klare det selv, og det er her, vi kommer ind i billedet.
Det kan for eksempel være i tilfælde af, at du har brug for en omkodning af dine låse. Dette kan være nødvendigt, hvis du har mistet dine nøgler, hvis låsene er slidte, eller hvis du ikke ved, om gamle ejere eller lejere stadig har nøglerne til boligen.

Der er altså ofte brug for en låsesmed, hvis man gerne vil føle sig sikker. Det er det sikre, det gode og i mange tilfælde det mest fornuftige valg.

Låseservice i Haslev: Hvad tilbyder vi?

Hos vores låseservice tilbyder vi en lang række af ydelser, som du kan nyde godt af, hvis uheldet har været ude. Disse services tilbyder vi naturligvis til konkurrencedygtige priser, så du billigst muligt kan sikre dit hjem.

Her hos os tilbyder vi blandt andet disse services:

 • Åbning af døre
  – Denne service er til den uheldige, som enten har mistet sine nøgler eller låst sig ude.
 • Montering af nye låse
  – Hvis låsene skal udskiftes, så klarer vi naturligvis dette.
 • Reparationer
  – Hvis din lås ikke virker optimalt, så fixer vi dette gennem reparation eller udskiftning.
 • Nye, sikre og smarte løsninger
  – Vi tilbyder og rådgiver om nye og smarte låseløsninger, som kan gavne dit hjem, din sikkerhed og din hverdag.

Hvis du har brug for nogle af disse eller andre services, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

En sikker bolig – er en tryg bolig

Hos vores låsesmed i Haslev ved vi godt, at det ikke kun er af praktiske årsager, at mange vælger at skifte deres låse. Vi ved, at en sikker bolig er en tryg bolig.

Vi vil gerne hjælpe dig med at slippe alle bekymringer, så du kan føle dig tryg i dit eget hjem. Derfor får du her et par tips til, hvordan du holder dit hjem sikkert.

 

Tip 1: De sikre låse

Mange ældre låse er blevet ganske nemme for tyvene at dirke op, og derfor er de meget usikre.
Der er dog udviklet nye systemer, hvor låsene er mere dirke- og boresikre. Denne type af låse fremstilles med 11 stifter, hvilket er langt mere sikkert end ældre låse, som har fem stifter.
Mange forsikringsselskaber råder derfor deres kunder til at få tjekket sine låse af en låsesmed, hvis låsene er mere end 10 år gamle, eller hvis de ser slidte eller beskadigede ud.

Tip 2: Husk alle dørene

Tyvene kommer ikke kun ind ad hoveddøren, desværre. Derfor er det essentielt, at du også sikrer vinduer, terrassedøre, kælderdøre og andre mulige indgange til huset.

Tip 3: Reservenøglen under potteplanten

Rigtig mange danskere vælger at ’gemme’ en nøgle tæt på hoveddøren. Dette er egentligt smart nok, men det er samtidig også meget risikabelt. Tyvene kan nemt gennemskue selv de bedste gemmesteder, og hvis de finder nøglen, så er der fri adgang til hjemmet.
Det er altså bedre at have nøglen på dig altid. Du kan dog også vælge at give en reservenøgle til en nabo, som du stoler på, eller et familiemedlem, som bor i nærheden.

Gør livet lettere med en ’all-round’ nøgle

Det behøves ikke kun være ved indbrud eller uheld, at du får omkodet dine låse. Det kan nemlig også gøres af den simple grund, at det er praktisk.

Du kan blandt andet kontakte os, hvis du ønsker en smart løsning til dit hjem. Vi kan for eksempel fortælle dig om ’all-round’ løsningen, hvor du har én nøgle til alle låse. Derved skal du ikke have forskellige nøgler til postkassen, skuret og hoveddøren. Dette vil også spare dig for en masse penge, tid og besvær, hvis du taber dine nøgler. Herved skal der nemlig blot fremstilles en enkel ny nøgle til dig.

Vi hjælper og rådgiver – kontakt os

Ligegyldigt om du vil have vores hjælp af praktiske årsager, eller hvis du har brug for akut hjælp til at sikre din bolig, så er vi klar.
Vi vil altid hjælpe og rådgive, så selvom du blot vil stille nogle spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os. Du finder vores mailadresse og telefonnummer i bunden af denne side.

Vi ved, at det ofte er en stor beslutning at skifte alle husets låse, og derfor er det også vigtigt, at man vælger den rigtige løsning første gang.
Gennem vores viden, erfaring og dialog med dig kan vi hjælpe dig frem til den løsning, som du vil være mest tilfreds med.