Låsesmed i Ringsted – vi er altid tæt på

Står du og mangler en akut låsesmed i Ringsted eller et andet sted på Midtsjælland? Så rykker vi hurtigt ud. Vi vil med glæde også hjælpe, hvis du går og overvejer at udskifte dine låse, eller hvis du blot søger rådgivning omkring låseservice.

Fordelen ved at have en fast og lokal låsesmed er, at vi kan opbygge et sammenarbejde, som begge parter kan nyde godt af.

Du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål, så vil vi gøre vores bedste for at rådgive dig til de bedste løsninger. Du finder alle vores kontaktinformationer i bunden af siden, og du kan frit kontakte os på enten e-mail eller telefon.

 

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvordan kan vi assistere dig? Vi varetager både store og små opgaver, så du skal hverken tøve med at kontakte os, hvis du har mistet nøglen til din postkasse, eller hvis din virksomhed skal have omkodet samtlige låse.

Vi er beredt på alle former for opgaver, du skal blot fortælle os hvad og hvornår. Så rykker vi ud, og vi tager naturligvis ikke afsted igen, før du er 100% tilfreds.

Hos Midtsjællands Låseservice går vi meget op i at udbyde et bredt sortiment af services. På trods af de mange kompetencer går vi dog ikke på kompromis med kvaliteten.
Her er nogle af de opgaver, som vi altid kan løse til perfektion:

  • Åbning af alle typer af døre
  • Udskiftning eller omkodning af låse
  • Reparationer
  • Rådgivning
  • Nye nøgler

Hvis du ønsker én eller flere af disse services, så tilbyder vi dig en god pris og en god service, og hvis du ønsker noget helt andet, så er du mere end velkommen til at kontakte os med en forespørgsel. Hos os findes der hverken spørgsmål, som er for simple, eller spørgsmål, der er for komplicerede.

 

Hvornår bør du skifte dine låse?

Dit forsikringsselskab vil råde dig til at udskifte din lås, hvis den er mere end 10 år gammel. Dette er et rigtigt godt tip, men der er dog også andre tilfælde, hvor du kan nyde godt af en ny lås:

  • Hvis låsen er slidt
  • Hvis du har tabt dine nøgler
  • Hvis du er flyttet ind i et nyt hus
  • Hvis låsen ikke er dirke- og boresikker

Alle mennesker har en lås på hoveddøren, så de trygt kan tage på arbejde og sove om natten. På grund af dette er det også vigtigt, at denne lås rent faktisk kan holde folk ude. Derfor er det essentielt, at du får udskiftet din lås, hvis du har oplevet nogle af de ovenstående ting.

Vi rådgiver om nye og smarte løsninger

 

De ubudne gæster udvikler altid nye teknikker til at komme forbi låste døre, og derfor bliver du som boligejer nødt til at være et skridt foran.
Dette kan du for eksempel gøre ved altid at holde dig opdateret på de nyeste, sikreste og bedste låsesystemer.

Det er naturligvis ikke altid lige let at skulle holde dig ”up to date” med disse forskellige løsninger, men det er derfor, at du har os.
Vi kan rådgive dig om alle de nye og smarte løsninger, og vi kan tage en snak med dig om hvilke af disse låsesystemer, der vil matche dit hjem bedst muligt.

Vores rådgivning stopper dog ikke ved hoveddøren. Vi er klar over, at det ikke hjælper specielt meget at have en sikker hoveddør, hvis der er en usikker kælderdør med en faldefærdig lås lige ved siden af. Derfor råder vi dig til et komplet låsesystem, der kan sikre alle husets døre og eventuelt vinduer.

Herudover er vi også hurtige til at give nogle gode generelle råd omkring sikker opbevaring af nøgler, som kan gavne dig og hjemmets sikkerhed, så alle kan sove trygt om natten.

Vi hjælper både i private hjem og hos erhvervsdrivende

Vi står altså ikke kun klar til at rykke ud og skifte låsen, vi er også meget motiveret til at rådgive og hjælpe både private personer og erhvervsdrivende – selvom det ikke er en nødsituation.

Så hvis du lige har et enkelt spørgsmål, eller hvis du gerne vil have en ekspertvurdering, så kan du kontakte din låsesmed i Ringsted.