iLOQ

Få et selvdrevet låsesystem – læs mere her

Med et iLOQ låsesystem kan du altid føle dig tryg. Det selvforsynende elektromekaniske låsesystem er blandt verdens første indenfor sit felt.

Med iLOQ låse har du intet behov for batterier eller kabler. Det klares gennem kinetisk energi, der opstår når nøglen indsættes. Systemet er baseret i Clouden og gør den derfor tilgængelig hele tiden. Derfor er det også muligt at få skiftet sin nøgle ud med det samme, hvis man skulle have glemt eller mistet den.

Det er altså et låsesystem i verdensklasse, der gør det nemt og sikkert for dig. Det er dig, der ønsker fuld kontrol. Med den stærke programmeringsenhed får du mulighed for at ændre i adgangen, som du vil. Derudover kan du også indstille åbningstider på de forskellige døre. Det er derfor også et rigtigt eftertragtet system for virksomheder.

Se den korte video fra iLOQ om deres produkt

Derfor bør du vælge iLOQ låse

  • Ved installation behøves ingen batterier eller kabler
  • Intet behov for tilpasning, da den passer til alle nyere låsekasser
  • En langsigtet billig løsning uden udgift til vedligeholdelse af nøgle eller lås
  • Softwaren er cloudbaseret og brugervenligt
  • Automatiske opdateringer hele tiden
  • Stor sikkerhed med en ubrydelig kryptering
  • Mulighed for at ændre adgang ved glemt eller tabt nøgle
  • Kopibeskyttede nøgler

Sikkert låsesystem til hjemmet

ILOQ låse er yderst populære og velegnede til institutioner, virksomheder og offentlige bygninger, men kan også med fordel bruges til det private hjem. Man behøver ikke at være en haj til programmering for at kunne forstå iLOQ-systemet. Med en rigtig brugervenlig software er det nemt at tilgå.

Sikkerheden er i top med iLOQ-systemet. Der er en rigtig stærk kryptering bag, som er stort set ubrydelig. Det kan give ro i maven til dem, der er nervøse over de teknologiske aspekter af nøglerne.

Nemt og ligetil

Den helt store fordel er også, at nøglerne ligesom andre elektromekaniske nøgler ikke kræver batterier. Du skal derfor aldrig være bange for, at batteriet er dødt. Er adgangen nægtet, kan du selv tilgå systemet og ændre i din egen nøgle.

Også installationen af nøglen er meget ligetil. Systemet er kompatibelt med alle nyere og moderne låsekasser og skal derfor ikke tilpasses. Det er derfor nemt at skifte over til iLOQ låse, hvis det er det, man ønsker.

Indenfor iLOQ serien findes en stor gruppe batteriløse nøgler samt hængelåse, skabslåse og cylinderlåse. Programmeringsenheden medfølger i serien, som giver dig kontrol over alle nøglerne samt enhederne.

Det er muligt at tilkøbe tilbehør, der giver en mere specificeret oplevelse. Blandt andet hvis du har behov for at se, hvem der logges ind, eller hvis du ønsker mere tidsstyring. Med disse tilkøbsmuligheder har du mulighed for at få større indsigt, samtidig med at få en række nye værktøjer.

Med de smarte iLOQ låse er du dermed sikret muligheden for at skabe et fuldt overblik over, hvem der har nøgler og hvornår de låser sig ind. Det kan hjælpe med at forbedre hjemmets eller virksomhedens sikkerhed.

Hos Midtsjællands Låseservice kan vi hjælpe dig med at vælge det rigtige system og installere det for dig. Ring på 23924100 og hør hvad vi kan gøre for dig.