Dormakaba

Mangler du smarte og innovative løsninger til af ordne adgangs- og sikkerhedsproblemer enten i din virksomhed eller private hjem? Så bør du tage et kig på vores samarbejdspartner, Dormakaba, som er en virksomhed, der er specialiseret i at skabe gode, innovative løsninger, som virker optimalt for den enkelte kunde.

Lyder dette som noget for dig, så læs nærmere om Dormakaba og deres samarbejde med Midtsjællands Låseservice herunder og bliv klogere på, hvordan vi sammen kan hjælpe dig.

Bemærk arbejde med Dormakaba udføres kun i Ringsted , Næstved , Køge eller Haslev

Hvem er Dormakaba?

Dormakaba er en af de tre største virksomheder på det globale marked, som er specialiseret inden for adgangskontrol og sikkerhedsløsninger. Dormakaba har igennem tiden fundet innovative og pålidelige sikkerhedsløsning for en lang række af kunder, som bl.a. består af butikker, hoteller, sportsfaciliteter, hospitaler, lufthavne, kontorer, såvel som en lang række af andre virksomheder. Dertil hjælper Dormakaba også private personer med at gøre deres hjem mere sikkert.

Dermed kan du – uanset din virksomhed eller hjem – få alt det, som du har brug for i relation til adgang og sikkerhed hos Dormakaba. Og Midtsjællands Låseservice er selvfølgelig klar på at montere løsninger for dig.

Løsninger som passer specifikt til dig

Ingen virksomheder eller private hjem er helt ens eller fungerer på den samme måde. Dette er Dormakaba yderst opmærksom på, hvormed de går op i at finde unikke og innovative løsninger, som passer perfekt til dig og den bygning, som du har brug for at øge adgangs- og sikkerhedsløsningerne i.

Dermed er du sikker på at få en løsning, som er bekvem og nem for dig og potentielt andre ansatte at bruge. Dette gælder uanset, om løsningerne er til dit eget private hjem, eller om det er til store virksomheder som hoteller eller lufthavne.

Produkterne du kan finde hos Dormakaba

Da Dormakaba netop er specialiseret i en lang række af forskellige adgangs- og sikkerhedsløsninger, så kan du finde et bredt udvalg af produkter, som netop kan hjælpe dig med at gøre dit hjem mere sikkert.

For at give dig et overblik over de muligheder, som du får, når du bruger Dormakaba og Midtsjællands Låseservice, så får du her en oversigt over de produkter, som Dormakaba kan tilbyde dig. Hvis du dog vil vide mere om de forskellige produkter og løsninger, så kan du altid tage et kig i Dormakabas produktkatalog, som du finder på deres hjemmeside.

Dørbeslag

Hos Dormakaba finder du en lang række af dørbeslag, som kan gøre din arbejdsplads eller dit hjem mere sikkert. Indenfor denne kategori finder du bl.a. beslag, dørlukkere, rømningssystemer, låsekasser, elektronisk aflåsning og nød & panikbeslag.

Under hver kategori finder du naturligvis flere forskellige modeller. Dermed kan du finde den type dørbeslag, som passer bedst til lige netop de steder, hvor du ønsker at øge adgangs- og sikkerhedsløsningerne.

Dørautomatik

Dørautomatik er ofte en vigtig del af offentlige bygninger, da det er med til at styre adgangen til både selve bygningen, men også adgangen til de forskellige dele af denne. F.eks. kan dørautomatik være med til at styre flowet af mennesker, som kommer ind i bygningen, men det kan også styre adgangen til de områder, som offentligheden ikke har adgang til.

I denne kategori finder du bl.a. produkter såsom hængslet automatik, karuseldøre, skydedørsautomatikker, turnstiles, impulsgivere, raderer, sikkerhedskaruseldøre mm.

Elektronisk adgang og data

Produkterne, som du finder i denne kategori, kan hjælpe med at administrere personalets tid og fremmøde, såvel som deres adgangsrettigheder. Disse produkter kan anvendes mange forskellige steder såsom på kontorer eller i privatbrug. Dormakabas produkter giver fuld produktkompatibilitet, og de kan tilmed integreres, imens softwareplatforme tager sig af dine behov.

Et udpluk af produkterne i denne kategori består bl.a. af; kortlæsere, elektronisk langskilt, digital cylindere, informationssystemer, tidsregistrering mm.

Låsesystemer

Hvis du ønsker at beskytte din ejendom bedre, så bør du tage et kig på Dormakabas låsesystemer. Dormakaba her nemlig udviklet masternøglesystemer, som er en oplagt løsning, når du skal organisere bygninger, da systemet kan kombineres med elektroniske låse- og adgangskontrolsystemer.

Dormakaba arbejder med to låsesystemer; nemlig Expert plus og Pextra+.

Hotelsystemer

Arbejder du inden for hotelbranchen, så kender du sikkert godt til, hvor stor en rolle adgang og sikkerhed spiller i denne branche. Dette er Dormakaba selvfølgelig også klar over, hvormed du også kan finde lodgingsystemer hos dem.

Dormakaba har allerede hjulpet et stort antal af kunder, hvormed over 500 millioner hotelgæster hvert år kan nyde godt af Dormakabas Lodgingsystem. Nogle af de produkter, som du finder i denne kategori er bl.a. electronic hotel locks, mobile access solutions, access management systems mm.

Pengeskabslåse

I denne kategori finder du en række låse til pengeskabe, hvilket netop kan gøre din opbevaring af værdigenstande og/eller vigtige dokumenter endnu mere sikkert. De modeller, som du finder hos Dormakaba, består bl.a. af Paxos, Cencon, Axessor, Mauer Electronic, LA Gard Electronic og mange flere.

Disse pengeskabslåse er bl.a. blevet brugt i banke, regeringsbygninger, erhvervsbygninger og i private hjem. Dermed er der altså tale om låse af en enorm høj kvalitet, som du netop både kan bruge til pengeskabe i private hjem eller hos virksomheder.

Glasbeslag

Den sidste kategori i Dormakabas produktkatalog er glasbeslag. Disse bruges til glasdesigns, sådan at du kan bevare det transparente look samtidig med, at der er helt styr på både adgangsmuligheden og sikkerheden. Glasbeslag bruges ofte til kontormiljøer, men de kan naturligvis inkorporeres, hvor end glas indgår i designet.

I denne kategori finder du bl.a. produkter såsom håndtag til glasdøre, manuelt skydedørs system mm. Dermed kan disse glasbeslag virkelig tage jeres design til et nyt og mere adgangsvenligt niveau.

Hvor kan du finde Dormakaba?

Dormakaba er en stor international virksomhed, som er at finde i over 130 lande. I alt består virksomheden af 16.000 ansatte, hvormed de altid er klar på at kunne hjælpe dig med at finde frem til de bedste adgangs- og sikkerhedsløsninger for lige netop dig og din virksomhed eller hjem.

Dormakaba arbejder sammen med talrige samarbejdspartnere, hvor Midtsjællands Låseservice altså er en af dem. Dermed kan du bestille Dormakabas innovative adgangs- og sikkerhedsløsninger og få dem monteret af Midtsjællands Låseservice. På denne måde behøver du ikke gøre andet end at vælge den adgangs- og sikkerhedsløsning, som passer bedst til dit hjem eller virksomhed – så skal vi nok ordne resten.

Få nem adgangskontrol med Exivo

Der kan være rigtig mange grunde til, at du får brug for en større sikkerhed i form af flere forskellige sikkerhedsløsninger, hvormed Dormakaba naturligvis også har fundet en måde, hvorpå det bliver nemt for dig at få adgangskontrol. Dette har de netop gjort med det smarte exivo system.

Exivo kører over den webbaserede Dormakaba-platform, som du og en potentielt exivo-partner har adgang til. På denne måde kan du være sikker på, at exivo sørger for at låse og overvåge din virksomhed, og kun lukker de medarbejder ind, som har adgangsrettigheder. Disse rettigheder kan du selvfølgelig til enhver tid let ændre på, hvormed exovi konstant kan ændres, så det passer perfekt til dig og din virksomheds behov.

Exivo er specialudviklet til de virksomheder, som netop har brug for nem adgangskontrol, men som ikke har lyst til at spilde dyrebar tid på at administrere den. I stedet klarer din exivo-partner alt det praktiske, sådan at du kan fokusere på andre og mere essentielle opgaver i din virksomhed.

Hvor kan du finde Dormakaba?

Dormakaba er en stor international virksomhed, som er at finde i over 130 lande. I alt består virksomheden af 16.000 ansatte, hvormed de altid er klar på at kunne hjælpe dig med at finde frem til de bedste adgangs- og sikkerhedsløsninger for lige netop dig og din virksomhed eller hjem.

Dormakaba arbejder sammen med talrige samarbejdspartnere, hvor Midtsjællands Låseservice altså er en af dem. Dermed kan du bestille Dormakabas innovative adgangs- og sikkerhedsløsninger og få dem monteret af Midtsjællands Låseservice. På denne måde behøver du ikke gøre andet end at vælge den adgangs- og sikkerhedsløsning, som passer bedst til dit hjem eller virksomhed – så skal vi nok ordne resten.