Få en professionel låseservice i Næstved

Med Midtsjællands Låseservice kan du få besøg af vores låsesmed i Næstved, uanset om du vil have kodet dine låse om eller udskiftet dine låse og nøgler til nye og mere sikre modeller. Har du tabt eller fået stjålet dine nøgler eller er din lås blot slidt, kan du med fordel kontakte os og få foretaget en udskiftning.

Har du for nyligt købt ny bolig, anbefaler vi også, at du får udskiftet eller omkodet låsen, da tidligere ejere og deres bekendte stadig kan have nøgler til boligen. Hvis du er i tvivl om kvaliteten af din lås, kan vores låsesmed i Næstved besøge dit hjem og foretage en vurdering. Udover dine døre kigger vi også på dine vinduer og vurderer, om de trænger til nye låse.

Har du ikke allerede låse på dine vinduer bør dette overvejes, da det i højere grad vil sikre dit hjem mod indbrud.

Beskyt dit hjem mod indbrudstyve

Da der ikke er nogle regler for, hvornår og hvor ofte private boligejere i Danmark skal skifte deres låse ud, kan det netop være en god idé at få vurderet dine låse af Midtsjællands Låseservice i Næstved. Dermed kan du danne dig et bedre overblik over hvor godt din bolig er sikret mod indbrudstyve. Jo ældre dine låse er, jo større er indbrudstyvenes viden sandsynligvis om låsene, og jo lettere vil de have ved at bryde ind.

Desuden får indbrudstyvene hele tiden nyt og bedre værktøj til at begå indbrud med, og derfor er det bedst at komme dem i forkøbet med en ny lås. En lås med et borebeskyttet cylinderhus er en god løsning, når du vil have den bedste beskyttelse, da de er vanskelige for indbrudstyvene at bore op.

Selvom der ikke findes nogle retningslinjer for, hvornår du som privat boligejer skal udskifte dine låse, bør du holde øje med, om dit forsikringsselskab stiller krav til udskiftning af dine låse. I nogle tilfælde vil de kræve en udskiftning hvert syvende år.

Vigtigt at huske på, når du skal udskifte dine låse

Står du overfor en udskiftning af dine låse, bør de nye låse have en høj dirkesikkerhed. Det er derfor en god idé at vælge låse med 11 stifter, da de er sværere at dirke op end låse med seks eller fem stifter. Herudover er det en god idé at vælge nøgler, som er sikret mod kopiering. På denne måde undgår du at en indbrudstyv kan kopiere din nøgle på få sekunder for derefter at lægge den tilbage, så du ikke opdager noget.

Til sidst er det vigtigt at huske på, at det er bedre, hvis din yderdør har to låse fremfor én. Fordelen ligger i, at den ene af disse låse vil skulle låses indefra. Hermed forhindres en eventuel indbrudstyv i at åbne yderdøren indefra, og det kan gøre det svært for ham at tage store tyvekoster med sig som eksempelvis TV, møbler og lignende, hvis han i stedet skal have dem ud ad vinduet.

Cylinderlås, tilholderlås eller elektronisk lås

Valget mellem cylinderlåse, tilholderlåse og elektroniske låse er en af de ting, du skal tage stilling til, når du skal have udskiftet dine låse. Disse er de mest populære låsetyper, da de giver en høj sikkerhed mod indbrud. Cylinderlåse er ofte kasselåse og indstukne låse. Kasselåse er ofte med smæklås, men de kan også fås uden. Cylinderen på en cylinderlås er sikret via et sikkerhedslangskilt, hvilket betyder, at cylinderen ikke kan vrides af.

Cylinderlåse er i høj grad borebeskyttede, hvilket giver en høj sikkerhed mod indbrudstyve. Tilholderlåse minder om indstukne låse. Dog er de ikke kompatible med de systemnøgler, som de fleste vil have, og derfor anbefales de ikke. De bruges oftest til pengeskabe og lignende, og sædvanligvis ikke hos husejere. Elektroniske låse anvendes ofte i erhvervssammenhænge, hvor man får et låsekort og en tilhørende kode, som giver kortholderen adgang til alle eller udvalgte rum.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud i dag

Alt i alt er der mange ting at tage stilling til, når man skal have udskiftet sine låse. Er du i tvivl, eller ønsker du en professionel vurdering, så kontakt Midtsjællands Låseservice for at få besøg af en låsesmed i Næstved. Vi giver en langt mere udførlig vejledning, end du har kunne læse dig til i denne artikel, og så vil vejledningen naturligvis være skræddersyet til dit hjem og dine behov. Udover at kigge på dine nuværende låse kan vi vejlede dig i valget af nye låse, låsetyper, antal af låse mm. På denne måde kan du sikre dit hjem allerbedst i fremtiden.