Er du forælder, der har børn i teenageralderen, der er begyndt at kunne låse sig selv ind og være en tid alene hjemme, før du og din partner kommer hjem? Eller er du alenemor eller alenefar, der ofte har svært ved at være hjemme fra arbejde, inden dit barn får fri fra skole? Så kender de fleste forældre sikkert begrebet “nøglebarn”, hvor man lader barnet gå hjem selv fra skole eller fritidshjem og dernæst selv låse sig ind i huset eller lejligheden.

Skab større tryghed med Smartlock

Dette kan dog godt være forbundet med en stor grad af bekymring og utryghed hos forælderen, der hele tiden tænker på, om barnet nu er kommet sikkert hjem og ind i hjemmet, og om barnet mon har glemt eller mistet sin nøgle. For hvad så? Så står de der på gaden og kan ikke komme ind. 

Her kan en ny teknologisk landvinding og et nyt låsesystem kaldet Smartlock være lige det, der giver en langt større følelse af tryghed med dette smarte låsesystem, der betjenes nemt af alle i husstanden, som er topsikkert og altid giver adgang, selvom man har glemt sin kode eller mistet sin nøgle.

Virker ved kode, brik, fingeraftryk, telefon og WIFI

Med det nye Smartlock låsesystem skal man ikke længere bekymre sig som forælder for, om barnet nu har husket, tabt eller mistet sin nøgle. Det nye system virker nemlig via brik, kode, fingeraftryk, telefon og WIFI. Alt er gemt i Clouden, så det nemt kan tilgås, og det er hurtigt og nemt at skifte koden eller blokere en brik / bruger, såfremt man skulle have glemt eller mistet adgang.

Samtidig er det et system, der er meget brugervenligt, og barnet skal bare huske en kode eller bruge sit fingeraftryk, afhængig af hvilken løsning der passer dig og dit barn bedst. Samtidig er barnet sikret mod uvelkomne indbrud, mens det er alene i huset, fordi Smartlock har en meget stor sikkerhed og en kryptering, der er ubrydelig.

Dette skaber en langt højere grad af tryghed og sikkerhed både for barnet og for dig som forælder. 

Passer til alle nyere låsekasser

Når der netop er tale om et nyere teknologisk system, der er koblet op til Cloud og WIFI, kan man måske tænke, om ens dørlås passer til at blive udskiftet til dette nye Smartlock system. Her er systemet også smart, fordi det passer til alle nyere låsekasser.

Det kan dermed sagtens betale sig at få udskiftet låsen til dette system, fordi det også er en løsning, der holder på lang sigt og er billigere end et normalt låsesystem, fordi man ikke skal vedligeholde hverken låse eller nøgler. Installationen er også nem at udføre, fordi der ikke er behov for kabler. 

Brug fingeraftryk eller brik

Hvis dit barn har svært ved at huske en kode eller ofte glemmer sin brik, er Smartlock systemet også konstrueret til, at man kan bruge sit fingeraftryk. Hold blot fingeren på den runde ring ved håndtaget, og systemet har fået indkodet at genkende dit barns fingeraftryk.

Så kan I som forældre altid være sikre på, at jeres barn kan komme indenfor i varmen og i sikkerhed uden at skulle stå på gaden i dårligt vejr eller ikke kunne komme ind og lege efter fritidshjem eller skole. Som forældre kan I vælge at bruge en brik, fingeraftryk eller en nøgle, alt efter hvad der passer jer bedst.  

Håndværkeren. Adgang til håndværkeren eller naboen som skal vande blomsterne, klares også nemt. Du behøver ikke at lægge en nøgle under urtepotten eller andre “sikre” gemmesteder. Håndværkeren får blot en kode, som kan bruges i det tidsrum du finder nødvendigt. Efter endt arbejde, sletter du håndværkeren igen. Helt uden risiko for om der måske skulle være lavet en kopi af din nøgle.