Easy2Access

De fleste mennesker kender sikkert godt til den følelse af panik, som kan ramme én, når ens nøgler er væk. Denne panik skyldes ofte flere ting; for det første har man jo netop mistet tilgangen til sin egen ejendom. For det andet så kan det nu være, at nøglerne er faldet i de forkerte hænder, hvormed fremmede i stedet har adgang til ejendommen. 

Dette er en situation, som ingen mennesker ønsker at stå i, men ikke desto mindre har mange af os prøvet det. Dog kan du helt undgå denne situation, hvis du blot investerer i en nøglefri lås til din virksomhed eller hjem, som vi hos Midtsjællands Låseservice gerne bistår med at installere.

Hvis dette lyder som en mulighed, som kunne være noget for dig, så bør du tage et kig på Easy2Access, som netop kan hjælpe dig med at opnå en nemmere og mere sikker tilgængelighed til dine ejendomme.

Hvem er Easy2Access? 

Easy2Acces er et firma, som kan tilbyde dig en række smarte løsninger, når du gerne vil have sikkerheden i dit hjem eller virksomhed i top, uden at det skal komme til at gå udover den nemme tilgængelighed til ejendommen. 

Easy2Access laver eksklusive nøglefrie låse, der er enormt nemme at betjene. Det kan nemlig gøres ved hjælp af Bluetooth, fingeraftryk, koder, mm. På denne måde kan du altså vælge lige netop det system, som vil fungere optimalt for dig og din virksomhed eller hjem. Har du brug for råd og vejledning i forhold til valg af det rigtige produkt er du altid velkommen til at kontakte os på +4523924100.

Nøglen til den moderne verden

Vi lever i dag i en verden, som er i rivende udvikling når det kommer til teknologier, som er med til at forbedre vores levevilkår. Derfor giver det da også enormt god mening, at der inden for de sidste par år er sket en enorm stigning i efterspørgslen på nøglefrie låse, da adgangen til vores hjem og andre ejendomme naturligvis også bør følge med udviklingen. 

Derfor har Easy2Access igennem et længere stykke tid udviklet en lang række af forskellige produkter, som ved hjælp af forskellige systemer og metoder – såsom Bluetooth eller kodelås – kan holde dit hjem sikkert på en moderne og teknologisk måde. 

Produkterne du kan finde hos Easy2Access igennem Midtsjællands Låseservice

Som nævnt ovenfor så har Easy2Access udviklet en række forskellige produkter, sådan at du netop kan finde lige netop den type, som vil passe perfekt til dig og dit liv. Hvis du derfor er blevet interesseret i denne ide om, at gøre din ejendom endnu mere sikker med en af firmaets smarte løsninger, så tag endeligt et kig herunder, hvor du netop får et indblik ind i de gode og sikre produkter, som Easy2Access kan tilbyde dig. 

Nøglebokse 

For at undgå den ovennævnte situation, hvor man har mistet sine nøgler og dermed ikke kan komme ind i ens hjem, så gemmer mange mennesker en ekstra nøgle udenfor – det er ofte under en sten eller i et skur. 

Dette er dog ikke en særlig gode ide, da det er risikabelt og udgør en sikkerhedsrisiko. Derfor har Easy2Access skabt en serie af nøglebokse, hvori du sikkert kan opbevare din nøgle. Nøglen kan du få fat i via en kode, og systemet er endda så smart, at du tilmed kan sende engangs- eller flergangs koder til din nabo, håndværkeren eller lignende, når behovet opstår.

Nøgleboksene er tilmed så lette at montere, at du selv kan sætte dem op på ti minutter. Hvis du dog ikke lige har lyst til dette, så kan du naturligvis også få en montør fra firmaet til at gøre det for dig.

Kodelåse

Hvis du ønsker dig en lås, som er blandt de sikreste, som findes på markedet i dag, så bør du tage et kig på Easy2Access’ elektroniske kodelås. Med en sådan elektronisk kodelås kan du nemlig tildele koder til din lås – også når du ikke selv er fysisk til stede. Du kan nemlig generere koder direkte fra din smartphone eller din computer. 

En dørlås med kode kan bruges i alle former for bygninger; om det så er dit personlige hjem, din virksomhed eller noget helt tredje. De er nemlig både enormt praktiske, sikre og nemme at bruge, hvormed du altså sagtens kan installere dem i din families hjem. 

Udover at en kodelås er enormt sikker, så er den ligeledes også designet til, at den skal være pæn at kigge på. Kodelåsene fra Easy2Access er lavet med et tidløst design, som er holdt i en metalfarve, sådan at den ikke bliver trist at se på i længden.

Nogle af de modeller af kodelåse, som du kan få, er blandt andre: 

  1. EasyCode 903 G2 med Bluetooth Ready Kodelås
  2. EasyCode 905 G2 Bluetooth Ready Kodelås
  3. EasyTouch 903 Bluetooth Ready Kodelås med kortlæser

Fingeraftrykslæser 

Hvis du ligeledes vil være helt sikker på, at sikkerheden er helt i top, men vil have endnu mere ‘easy access’ til din ejendom, så kan en fingeraftrykslås måske være lige netop det, som du har brug for.

Med disse låse er koden ganske enkelt i form af dit, din families og/eller dine udvalgte medarbejderes fingeraftryk, hvormed det altså bliver ganske svært for uvedkommende at komme indenfor. 

Dertil kommer nogle af låsene tilmed med den smarte funktion, som går under navnet ‘Auto lås funktion’. Denne funktion sørger for at låse døren lige efter, at vedkommende, som har åbnet døren, er gået ind. Dette er for eksempel praktisk i børnefamilier, da døren dermed låser, efter at børnene er gået ind, når de kommer hjem fra skole. På denne måde sørger du for, at der ikke er nogen listetyve eller andre uønskede gæster, som kan snige sig ind.

Dette system har ligeledes den fordel over nogle af de andre systemer, at du aldrig vil få nøglen væk, da den netop er en del af dig. Dette er selvfølgelig altid smart, men det har bestemt en ekstra fordel i virksomheder, da du dermed slipper for at holde styr på en lang række af nøgler og nøgleholdere.

Nogle af de typer for fingeraftrykslåse, som du kan købe hos Easy2Access er blandt andre disse: 

  • EasyFinger 808 G2 Bluetooth Ready Fingeraftrykslås
  • Easy 809 EU G2 Fingeraftrykslås

Kameralås  

Kameralåsen – eller Easy 3D-Face som den også kaldes – er endnu en super smart lås, som er med til at gøre dine ejendomme mere sikre. Denne lås er bygget på face-recognition adgangskontrol, hvormed låsen altså scanner dit ansigt. 

Dette fungerer på den måde, at du blot scanner de personers ansigt, som du gerne vil have, at der får adgang til at låse låsen op. Herefter skal du og de andre personer altså blot kigge hen imod låsen, førend at den låser op. Dermed er denne lås altså 100% berøringsfri, hvilket kan være enormt praktisk, når man for eksempel har armene fulde af indkøbsposer.

Hertil behøver du altså hverken nøgletal, brik, fingeraftryk eller lignende. Låsen genkender dig nemlig fra ca. en meters afstand og låser dernæst op på mindre en ét sekund. 

EasyRing – den intelligente ringeklokke

Som Easy2Access’ produkter indikerer, så har de hidtil lagt stor fokus på at skabe sikre og brugbare låse til deres kunder. Men nu har de udvidet deres sortiment med endnu et elektronisk produkt, som kan være med til at gøre hverdagen lidt nemmere for dig; nemlig den intelligente ringeklokke, som går under navnet ‘EasyRing’. 

Det, som er så utroligt smart ved den elektroniske ringeklokke, er, at den sender live direkte til din smartphone. Dermed kan du altså se på din smartphone, hvem der står udenfor døren og ringer på. Dermed kan du være helt sikker på, at personen udenfor døren er én, som du har lyst til at åbne døren for, hvilket altså giver en ekstra tryghed i din hverdag. 

Hold øje selvom du ikke er hjemme

En af de smarteste features ved denne moderne dørklokke er ligeledes, at du faktisk slet ikke behøver at være hjemme, førend du kan se, hvem der ringer på din dør. Da den netop sender direkte til din smartphone, så kan du altså se din hoveddør, uanset om du er hjemme eller ej. 

Denne funktion kan ligeledes bruges til at holde øje med, hvornår dine børn kommer hjem fra skole. De lidt større skolebørn tager nemlig ofte selv hjem fra skole, hvormed de ankommer før forældrene. Hvis du ofte har haft lidt ondt i maven på grund af bekymringer om, hvorvidt dine børn er kommet hjem eller ej, så er dette bestemt en god ringeklokke for dig.

Dertil så registrerer EasyRing også, hvis der kommer en person op til dit hus, som ikke ringer på. Hvis dette er tilfældet, så kan dørklokken tage et billede eller optage en video af personen, sådan at du kan få et indblik i de personer, som bevæger sig lige udenfor din hoveddør.

Alt den hjælp som du har brug for

Som du har kunnet læse ovenfor, så er flere af Easy2Access produkter lavet til, at du selv nemt kan installere og montere dem på ganske kort tid. Der følger nemlig manualer med til de forskellige produkter, hvormed du altså får en lille guide til, hvordan de forskellige produkter monteres korrekt, sådan at sikkerheden kan være helt i top.

Skulle du dog af en eller anden grund ikke lige have lysten til selv at skulle stå med monteringen selv, så er vi hos Midtsjællands Låseservice selvfølgelig altid klar på at give dig en hjælpende hånd og installere tingene for dig. På den måde kan du være helt sikker på, at din lås kommer til at fungere præcist, som den skal.

Dermed gør Easy2Access det altså ‘easy’ for dig at blive mere tryg i hverdagen, da deres produkter kan være med til at skabe en større sikkerhed omkring dine ejendomme.